Zapraszamy na dania przygotowywane z ekologicznych warzyw z Pałacowego Ogrodu!
Od lat Pałac Brzeźno pod Wrocławiem dba nie tylko o kondycje sportową swoich gości, ale także o ich zdrowie i dobre samopoczucie. Kończy się lato, to czas kiedy warzywa dojrzewają w blasku pełnego słońca. Nasze warzywa z Pałacowego Ogrodu są uprawiane w wyjątkowym, uzdrowiskom klimacie bez dodatków sztucznych nawozów na zdrowej, żyznej glebie, bogatej w dobroczynne minerały i czyste wody gruntowe. Specjalnie dla Państwa stworzyliśmy sezonowe menu warzywne! W karcie znajdziecie m.in. zupę ze świeżych, skąpanych w słońcu pomidorów, orzeźwiający chłodnik ogórkowy czy też pyszne placuszki z cukinii. Sprawdźcie co akurat dziś rano trafiło prosto z krzaczków do koszyka, a potem na restauracyjny stół.
Sezon na świeże warzywa u nas trwa wyjątkowo dłużej z uwagi na nietuzinkowy, sprzyjający, mikroklimat, ale nie wiecznie! 🙂 Zapraszamy do Restauracji!